Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉勝忠(1)
Lau Shing-Chung
 
Filmography (1979-2000)
 
  監製 (15 films)
    廖添丁 (1979)    
    誤我青春三十年 (1979)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    青梅竹馬 (1985)    
    慾之戀 (1987)    
    三頭魔王 (1988)    
    伴我儷人 (1992)    
    九命怪貓 (1992)    
    色慾追魂 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    雙姝艷 (1995)    
    大漠梟雄 (1999)    
    風流名妓蘇小小 (1999)    
    聊齋花弄月之追魂物語 (2000)    
  策劃 (4 films)
    風櫃來的人 (1983)    
    沙喲嘩拉再見 (1987)    
    李逵傳奇 (1999)    
    四級殺人狂二男瘋 (1999)    
  出品人 (2 films)
    戰龍計劃 (1989)    
    女賭神 (1992)