Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵兵
Shao Bing  ♂





 
Filmography (1992-2015)
 
  監製 (1 film)
    瘋狂72小時 (2014)    
  演員 (28 films)
    蔣築英 (1992) ... 司馬森
    炎帝傳奇 (1994) ... 融
    贏家 (1996) ... 常平
    愛情麻辣燙 (1997)    
    春天的狂想 (1998)    
    紅河谷 (1998)    
    緊急迫降 (1999) ... 李嘉棠
    還我情心 (1999)    
    極地營救 (2002) ... 范康
    決戰梟雄 (2004) ... 雄
    日出日落 (2005) ... 夏至
    神話 (2005)    
    劍蝶 (2008) ... 鐵將軍
    愛得起 (2009) ... 于曉東
    讓子彈飛 (2010) ... 老二
    聖地額濟納 (2010)    
    非誠勿擾2 (2010) ... 李堅強
    關雲長 (2011) ... 張遼
    無價之寶 (2011) ... 阿星
    幸福 (2012) ... 方磊
    忠烈楊家將 (2013) ... 耶律原
    戰將周希漢 (2013)    
    控城計 (2013) ... 三毛
    瘋狂72小時 (2014)    
    激浪青春 (2014)    
    戰狼 (2015)    
    寶貝,對不起 (2015)    
    心跳戈壁 (2015) ... 天山