Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
艾威
Ai Wai  ♂
Aliases:  徐威信





 
Filmography (1982-2017)
 
  演員 (24 films)
    彩雲曲 (1982) ... 酒廊歌手
    天堂血路 (1988)    
    英雄重英雄 (1989)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    賭尊 (1991)    
    審死官 (1992) ... 阿泉/山西布政司家丁
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    紅杏劫 (1994)    
    鎗火 (1999) ... 差人
    暗戰 (1999) ... 銀行劫匪
    再見阿郎 (1999)    
    鍾無艷 (2001) ... 燕王
    親密殺機 (2003)    
    天生一對 (2006) ... 梁兄
    每當變幻時 (2007) ... 蔡玉瑜
    導火線 (2007) ... 英雄
    大茶飯 (2014) ... 張Sir
    四非 (2015)    
    我們停戰吧 (2015)    
    吉祥酒店 (2015) ... 葉志遠
    殺破狼II (2015) ... 大口
    吉星高照2015 (2015)    
    大樂師.為愛配樂 (2016)    
    骨妹 (2017)