Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉鴻偉
Yeh Hung-Wei  ♂
 
Filmography (1987-2011)
 
  副導演 (2 films)
    陰間響馬,吹鼓吹 (1988)    
    咱們都是台灣人 (1989)    
  導演 (9 films)
    舊情綿綿 (1988)    
    刀瘟 (1990)    
    五個女子和 (1992)    
    燒郎紅 (1992)    
    慾女 (1999)    
    星語心願 (1999)    
    刀俠 (1999)    
    新賭國仇城 (2000)    
    妳是否依然愛我 (2011)    
  演員 (1 film)
    燒郎紅 (1992)    
  剪接 (1 film)
    五個女子和 (1992)    
  編劇 (8 films)
    跨越時空的小子 (1987)    
    舊情綿綿 (1988)    
    五個女子和 (1992)    
    向殺手挑戰 (1997)    
    慾女 (1999)    
    刀俠 (1999)    
    麻辣至尊 (2000)    
    新賭國仇城 (2000)