Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁敏儀(1)
Winnie Leung Man-Yee  ♀





 
Filmography (1999-2016)
 
  演員 (37 films)
    灣仔12妹 (1999) ... Red
    山狗1999 (1999) ... Winnie
    火爆刑警 (2000)    
    香港處男 (2000) ... 隊長美子
    炭燒凶咒 (2000) ... May
    完美情人 (2001)    
    等候董建華發落 (2001)    
    風水賭神 (2001)    
    熱血青年 (2002) ... 邱燕屏
    千機變 (2003)    
    無冕皇帝 (2003)    
    黑白森林 (2003) ... 王珅妻子
    誘人犯罪 (2003)    
    新警察故事 (2004) ... 女人質
    精武家庭 (2005)    
    凶男寡女 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... 二妹
    鬼眼刑警 (2006)    
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... 吳正
    七擒七縱七色狼 (2007) ... 楊楊
    美女食神 (2007) ... Ling
    我老婆係賭聖 (2008) ... 咪咪
    金瓶梅 (2008)    
    黑勢力 (2008) ... 細寶
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金錢帝國 (2009)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    撕票風雲 (2010) ... 雯雯
    安非他命 (2010) ... 蓮
    愛很爛 (2011)    
    製服 (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... Anna姐
    天師鬥殭屍 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    鴨王 (2015)    
    鴨王2 (2016)    
    鴨王2 (2016) ... Mona