Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余力為
Nelson Yu Lik-Wai  ♂
Aliases:  餘力為



 
Filmography (1999-2017)
 
  攝影 (22 films)
    千言萬語 (1999)    
    小武 (1999)    
    故鄉三部曲之站臺 (2000)    
    任逍遙 (2002)    
    世界 (2004)    
    東 (2006)    
    姨媽的後現代生活 (2006)    
    三峽好人 (2006)    
    落葉歸根 (2007)    
    二十四城記 (2008)    
    維多利亞壹號 (2010)    
    海上傳奇 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    語路 (2011)    
    花 (2011)    
    嫦娥 (2011)    
    親・愛 (2013)    
    陌生 (2013)    
    天注定 (2013)    
    山河故人 (2015)    
    美好合一2016 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
  導演 (3 films)
    天上人間 (1999)    
    明日天涯 (2003)    
    蕩寇 (2008)    
  演員 (1 film)
    維多利亞壹號 (2010) ... 華哥
  策劃 (1 film)
    任逍遙 (2002)    
  編劇 (3 films)
    天上人間 (1999)    
    明日天涯 (2003)    
    蕩寇 (2008)