Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王豪
Wong Ho (1)  ♂





 
Filmography (1946-1995)
 
  製片 (1 film)
    夜半歌聲 (1995)    
  導演 (9 films)
    戀歌 (1953)    
    海角芳魂 (1954)    
    孤兒義犬 (1954)    
    春色無邊 (1957)    
    大平洋之鯊 (1961)    
    一萬四千個證人 (1962)    
    前程似錦 (1966)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    迷霧疑雲 (1974)    
  演員 (83 films)
    蘆花翻白燕子飛 (1946) ... 李文華
    南島相思曲 (1947) ... 盧經倫
    玉人何處 (1947) ... 唐少良
    某夫人 (1947) ... 尹秋濤
    76號女間諜 (1947)    
    地獄天堂 (1947) ... 趙一新
    三女性 (1947) ... 劉光
    神出鬼沒 (1947) ... 金子毅
    女羅賓漢 (1947) ... 司徒揚明
    新天方夜譚 (1947)    
    春之夢 (1947) ... 江濤
    一代梟雄 (1948)    
    女大當嫁 (1948) ... 唐瑛
    碧血千秋 (1948)    
    歌女之歌 (1948) ... 葉春華, 葉華堂
    朱門怨 (1948) ... 楊昌英
    鐵血男兒 (1948) ... 王仲康
    血染孤城 (1948) ... 張沛
    亡魂谷 (1951)    
    虎口餘生 (1951)    
    一丈青 (1951)    
    巫山夢迴 (1952)    
    蛇蝎美人 (1952)    
    玉女懷春 (1952) ... 劉君默
    薔薇處處開 (1952) ... 駱萍
    新母性 (1952) ... 李超文
    人海奇女子 (1952) ... 王立人
    女人世界 (1952) ... 黃大邦
    寶劍神弓 (1952)    
    明天 (1952) ... 徐光耀
    媽媽不要走 (1952) ... 李超文
    喜相逢 (1952) ... 齊大光, 齊又光
    小夫妻 (1953)    
    寒蟬曲 (1953) ... 石天聲
    戀歌 (1953) ... 楊琪
    碧雲天 (1953) ... 辛樹正
    黃金世界 (1953)    
    小樓春曉 (1954) ... 彭子剛
    草莽恩仇 (1954) ... 分飾鄭海清, 鄭小青
    碧血黃花 (1954) ... 喻培倫
    海角芳魂 (1954) ... 關肇和
    還珠記 (1954) ... 麥邦傑
    孤兒義犬 (1954)    
    金瓶梅 (1955)    
    傳統 (1955) ... 項成
    春色惱人 (1956)    
    森林之女 (1956)    
    關山行 (1956)    
    飛虎將軍 (1956) ... 官校教育長
    驚魂記 (1956)    
    紅紅 (1956) ... 林大剛
    春色無邊 (1957) ... 李依萍
    三姊妹 (1957) ... 吳保成
    錦繡前程 (1957) ... 表哥士芬
    袁世凱 (1957) ... 袁克定
    鵑血忠魂 (1957) ... 姚啟東
    愛與罪 (1957)    
    女大十八變 (1958)    
    全家福 (1958)    
    毒玫瑰 (1958)    
    嬌娃 (1959) ... 陳德徵
    血洒情花 (1959) ... 洪祖鈞
    新娘假期 (1959)    
    多情恨 (1959) ... 馬丁
    喋血販馬場 (1960)    
    大平洋之鯊 (1961)    
    一萬四千個證人 (1962)    
    諜海四壯士 (1963) ... 陳大哥
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 陶百龢
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    西太后與珍妃 (1964) ... 康有為
    新啼笑姻緣 (1964)    
    前程似錦 (1966) ... 李老師
    藍與黑(上) (1966) ... 賀力
    藍與黑(下) (1966) ... 賀力
    艷諜神龍 (1967) ... -
    三更冤 (1967) ... 嚴問天
    午夜留香 (1971)    
    英雄本色 (1973)    
    迷霧疑雲 (1974)    
    一簾幽夢 (1975)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    孽種 (1980)    
  編劇 (1 film)
    孤兒義犬 (1954)