Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫鳳儀
Pony Mok Fung-Yee
 
Filmography (1990-2010)
 
  製片 (18 films)
    對不起,隊 妳 (1998)    
    四人幫之錢唔夠洗 (1999)    
    反骨仔 (1999)    
    千年古劍 (1999)    
    鬼片王之再現凶榜 (1999)    
    鬼請你睇戲 (1999)    
    灣仔12妹 (1999)    
    火爆刑警 (2000)    
    魔影 (2000)    
    天地無容 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    暗鬥 (2001)    
    搏擊賭庄 (2002)    
    藏龍 (2007)    
    港香 (2008)    
    夜行俠陳真 (2010)    
  副導演 (7 films)
    青蛇 (1993)    
    飛越謎情 (1993)    
    不扣鈕的女孩 (1994)    
    刀劍笑 (1994)    
    四個自殺的少女 (1995)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
    紅燈區 (1996)    
  演員 (1 film)
    爆炸令 (1995)    
  場記 (7 films)
    太陽之子 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    馬路英雄 (1991)    
    絕代雙驕 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    重案組 (1993)    
    濠江風雲 (1998)    
  策劃 (1 film)
    火線生死戀 (2002)