Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃艾倫
Wong Ngai-Lun  ♂
 
Filmography (1999-2019)
 
  監製 (1 film)
    重裝警察 (2001)    
  演員 (1 film)
    破事兒 (2007) ... 樂隊鍵琴手
  配樂 (31 films)
    童黨之金牌少年犯 (1999)    
    鬼片王之再現凶榜 (1999)    
    灣仔12妹 (1999)    
    旺角靚妹仔 (1999)    
    鬼請你睇戲 (1999)    
    天地無容 (2000)    
    千年等一天 (2000)    
    熱血刑警 (2001)    
    新流氓醫生 (2001)    
    奪魄勾魂 (2002)    
    橫行霸盜 (2002)    
    公主復仇記 (2004)    
    凶男寡女 (2005)    
    AV (2005)    
    志明與春嬌 (2010)    
    低俗喜劇 (2012)    
    春嬌與志明 (2012)    
    飛虎出征 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    求愛假期 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    撒嬌女人最好命 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    同班同學 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    特工爺爺 (2016)    
    29+1 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)    
    某日某月 (2018)    
    恭喜八婆 (2019)    
  混音 (1 film)
    AV (2005)