Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳皮
Chan Pei  ♂
 
Filmography (1925-1975)
 
  製片 (10 films)
    歌唱十二釵 (1952)    
    佳兒佳婦 (1964)    
    人海雙雛 (1964)    
    改造小姐 (1964)    
    苦鳳還巢 (1965)    
    難為了家嫂 (1965)    
    一家親 (1965)    
    春滿花開燕子歸 (1966)    
    天涯芳草 (1966)    
    難為了嬌妻 (1966)    
  導演 (134 films)
    艷福難消 (1925)    
    妻多夫賤 (1936)    
    桃色血案 (1936)    
    惡家姑 (1936)    
    孤寒財主 (1936)    
    可匊揪後扇 (1936)    
    客途秋恨 (1936)    
    七十二行 (1937)    
    妻多夫賤續集 (1937)    
    鬥氣姑爺 (1937)    
    酸甜苦辣 (1937)    
    神秘之夜 (1937)    
    老婆皇帝 (1937)    
    梅知府 (1938)    
    最後關頭 (1938)    
    七星伴月 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    奇女子 (1938)    
    同胞兄弟 (1938)    
    桃李爭春 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    第八天堂 (1939)    
    麻雀經 (1939)    
    醫死閻羅王 (1939)    
    一曲魂銷 (1939)    
    疑雲疑雨 (1940)    
    週身膽鬧廣州 (1947)    
    冤枉相思 (1947)    
    胡不歸(下卷) (1947)    
    我為卿狂 (1947)    
    狂風雨後花 (1947)    
    蕩婦魂歸 (1948)    
    金鏢黃天霸(上集) (1948)    
    金鏢黃天霸(下集) (1948)    
    好女兩頭瞞 (1948)    
    血滴子(上集) (1949)    
    陳夢吉與荒唐鏡 (1949)    
    血滴子(下集) (1949)    
    倫文敘賣菜 (1949)    
    孟麗君 (1949)    
    妻多夫賤 (1950)    
    窮風流 (1950)    
    時價夫妻 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    俠盜黑海棠 (1950)    
    可憐女 (1950)    
    情困武潘安 (1951)    
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    花木蘭 (1951)    
    多情孟麗君 (1951)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    歌唱十二釵 (1952)    
    新金葉菊 (1952)    
    點錯鴛鴦譜 (1952)    
    生紅娘三戲張君瑞 (1952)    
    歌唱光緒王嘆五更 (1952)    
    晨妻暮嫂 (1952)    
    酒樓戲鳳 (1952)    
    兩個歌王 (1952)    
    女少爺 (1952)    
    歌唱倫文敘 (1952)    
    火燒阿房宮 (1952)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    呂布戲刁蟬 (1952)    
    觀音兵 (1952)    
    相逢盡是未婚人 (1953)    
    新女兒香 (1953)    
    胡不歸 (1953)    
    夜祭金嬌 (1954)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    夜弔秋喜 (1954)    
    苦盡甘來 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    情賊沙三少 (1954)    
    紅拂女私奔 (1955)    
    歌唱羅卜救母 (1955)    
    繅絲女 (1955)    
    玉葵寶扇 (1955)    
    鍾無艷 (1955)    
    癲婆尋仔 (1955)    
    賣油郎獨佔花魁 (1955)    
    鶯鳳換香巢 (1955)    
    後窗 (1955)    
    狡婦可鞋 (1955)    
    玉女香車 (1955)    
    倫文敘與李春花 (1955)    
    姑嫂情深 (1955)    
    陳姑追舟 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    吳起殺妻求將 (1955)    
    情竇初開 (1955)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    假鳳虛鸞 (1956)    
    趙匡胤醉斬鄭恩 (1956)    
    碧玉簪 (1956)    
    夜夜念奴嬌 (1956)    
    王昭君琵琶動漢皇 (1956)    
    鐵咀雞 (1956)    
    蛋家妹告皇帝 (1956)    
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    楊八妹招親 (1956)    
    桂枝告狀 (1956)    
    狐仙奇緣 (1957)    
    傻仔洞房 (1957)    
    對錯親家 (1957)    
    狀元紅 (1957)    
    鐵咀雞水鬼陞城隍 (1957)    
    美男子潘安 (1958)    
    水冰心三戲過其祖 (1958)    
    三姐下凡 (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    二世祖盲公問米 (1959)    
    富貴榮華 (1960)    
    琴挑誤(下集) (1960)    
    夜祭碧桃花 (1960)    
    苦命妻千里報夫仇 (1960)    
    琴挑誤(上集) (1960)    
    夫證妻凶 (1961)    
    龍鳳嬉春 (1961)    
    血洗愛河橋 (1962)    
    珠樓錯 (1962)    
    小偵探 (1962)    
    公主與七小俠 (1962)    
    仗義還妻(大結局) (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    仗義還妻(上集) (1962)    
    春花長好月長圓 (1962)    
    虎將爭妻 (1962)    
    歌唱士林祭塔 (1962)    
    春風得意鳳和鳴 (1963)    
    妙賊 (1963)    
    風雨泣萍姬 (1963)    
    龍翔鳳舞慶新春 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
  演員 (17 films)
    沙三少 (1935)    
    俏郎君 (1935)    
    俏郎君下集 (1936)    
    客途秋恨 (1936)    
    重見天日 (1937) ... 李棟臣
    母慈子孝 (1941)    
    狂風雨後花 (1947)    
    冤枉相思 (1947) ... 雲父
    金鏢黃天霸(上集) (1948)    
    金鏢黃天霸(下集) (1948)    
    陳夢吉與荒唐鏡 (1949)    
    罪惡鎖鍊(上集) (1950) ... 范吉
    罪惡鎖鍊(下集) (1950) ... 范吉
    銀海春光 (1951) ... (客串)
    家 (1953)    
    鍾無艷 (1955)    
    洛陽橋 (1975)    
  編劇 (17 films)
    桃色血案 (1936)    
    老婆皇帝 (1937)    
    七十二行 (1937)    
    神秘之夜 (1937)    
    七星伴月 (1938)    
    奇女子 (1938)    
    春情烈火 (1939)    
    桃李爭春 (1939)    
    好女兩頭瞞 (1948)    
    窮風流 (1950)    
    花木蘭 (1951)    
    歌唱光緒王嘆五更 (1952)    
    苦盡甘來 (1954)    
    狀元紅 (1957)    
    富貴榮華 (1960)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    風雨泣萍姬 (1963)