Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭小秋
Zheng Xiao-Qiu  ♂


 
Filmography (1924-1949)
 
  副導演 (1 film)
    壓歲錢 (1937)    
  導演 (9 films)
    惜分飛 (1930)    
    小俠女 (1939)    
    二百五小傳 (1940)    
    新美人計 (1941)    
    合家歡 (1943)    
    鵬程萬里 (1945)    
    秋水伊人 (1947)    
    姊妹劫 (1948)    
    梨園英烈 (1949)    
  演員 (24 films)
    苦兒弱女 (1924)    
    小朋友 (1925)    
    空谷蘭下集 (1926)    
    山東馬永貞 (1927)    
    火燒紅蓮寺第二集 (1928)    
    火燒紅蓮寺 (1928)    
    火燒紅蓮寺第三集 (1928)    
    白雲塔 (1928)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第七集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第六集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第八集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第九集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    春蠶 (1933)    
    姊妹花 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 鄭忠俠
 
 
Biography