Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁烈唯
Oscar Leung Lit-Wai  ♂





 
Filmography (1999-2017)
 
  演員 (26 films)
    監獄風雲之少年犯 (1999) ... 張家輝 (輝仔)
    街女 (2000) ... Ken
    陰陽路柒撞到正 (2000) ... 邪童
    困獸 (2001) ... Ben
    陰陽愛 (2001) ... 撞鬼的士司機
    頭號人物 (2001) ... 何偉強
    願望樹 (2001) ... 房手足甲
    月滿抱西環 (2001) ... 小偷
    迷離警界之鬼車 (2002) ... Dick
    花園街1號 (2002) ... Ronald朋友
    少年刀手 (2003) ... 清
    擁抱每一刻花火 (2005) ... 喪勁超
    醒獅 (2007)    
    Laughing Gor之變節 (2009) ... 小龍
    勁抽福祿壽 (2011) ... 求職者
    我愛香港 (2011) ... 街坊
    2012我愛HK喜上加囍 (2012) ... 市民
    天生愛情狂 (2012) ... 二妹夫
    愛神搭錯線 (2013)    
    重口味 (2013) ... 3)古大鵬
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 趙山河(山雞)
    風暴 (2013) ... 燕冰之弟
    黑色喜劇 (2014)    
    怪談 (2015)    
    Good Take! (2016)    
    黑白迷宮 (2017)