Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁烈唯
Oscar Leung Lit-Wai  ♂





 
Filmography (1999-2017)
 
  演員 (26 films)
    監獄風雲之少年犯 (1999) ... 張家輝 (輝仔)
    陰陽路柒撞到正 (2000) ... 邪童
    街女 (2000) ... Ken
    頭號人物 (2001) ... 何偉強
    願望樹 (2001) ... 房手足甲
    月滿抱西環 (2001) ... 小偷
    困獸 (2001) ... Ben
    陰陽愛 (2001) ... 撞鬼的士司機
    花園街1號 (2002) ... Ronald朋友
    迷離警界之鬼車 (2002) ... Dick
    少年刀手 (2003) ... 清
    擁抱每一刻花火 (2005) ... 喪勁超
    醒獅 (2007)    
    Laughing Gor之變節 (2009) ... 小龍
    勁抽福祿壽 (2011) ... 求職者
    我愛香港 (2011) ... 街坊
    天生愛情狂 (2012) ... 二妹夫
    2012我愛HK喜上加囍 (2012) ... 市民
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 趙山河(山雞)
    風暴 (2013) ... 燕冰之弟
    愛神搭錯線 (2013)    
    重口味 (2013) ... 3)古大鵬
    黑色喜劇 (2014)    
    怪談 (2015)    
    Good Take! (2016)    
    黑白迷宮 (2017)