Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬學明
Jackie Ma Hok-Ming  ♀


 
Filmography (1999-2016)
 
  監製 (9 films)
    逆我者死 (1999)    
    賊公子 (2000)    
    我真係見到鬼 (2001)    
    老友記茶餐廳 (2001)    
    我愛一碌葛 (2002)    
    性Salon狂想曲 (2002)    
    飄忽男女 (2002)    
    夏日冬蔭功 (2002)    
    詭訂餐 (2016)    
  故事 (1 film)
    刀手 (2000)    
  演員 (7 films)
    逆我者死 (1999)    
    賊公子 (2000)    
    狂野臥底 (2002)    
    性Salon狂想曲 (2002)    
    飄忽男女 (2002)    
    風流家族 (2002)    
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008) ... 黎鐘
  策劃 (6 films)
    殺科 (2001)    
    黑道風雲 (2002)    
    黑白道 (2006)    
    半醉人間 (2006)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    同門 (2009)    
  執行監製 (9 films)
    賊公子 (2000)    
    街女 (2000)    
    刀手 (2000)    
    七號差館 (2001)    
    性工作者十日談 (2007)    
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    死神傻了 (2009)    
    微交少女 (2013)    
  出品人 (10 films)
    逆我者死 (1999)    
    刀手 (2000)    
    賊公子 (2000)    
    老友記茶餐廳 (2001)    
    我真係見到鬼 (2001)    
    性Salon狂想曲 (2002)    
    夏日冬蔭功 (2002)    
    愛到發燒 (2008)    
    矮仔多情 (2009)    
    詭訂餐 (2016)