Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈勞
Shum Lo  ♂





 
Filmography (1966-1990)
 
  演員 (206 films)
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    山賊 (1966) ... 賀連隆
    何日君再來 (1966)    
    大醉俠 (1966) ... 吳豹
    神劍震江湖 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    艷陽天 (1967) ... 陳玉山
    新陳三五娘 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    盤絲洞 (1967) ... 土地公
    花月良宵 (1968)    
    神刀 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968) ... 丁父
    狐俠 (1968) ... (none)
    怪俠 (1968) ... 沙家莊村長
    奪魂鈴 (1968) ... 王官人
    豪俠傳 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    飛刀手 (1969) ... 范昆
    玉女親情 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    報仇 (1970)    
    愛情的代價 (1970) ... 爺爺
    夜合花 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    鐵羅漢 (1970) ... 王五
    噴火美人魚 (1970)    
    女捕快 (1971)    
    六刺客 (1971) ... 崔
    惡虎村 (1971)    
    來如風 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    林沖夜奔 (1972)    
    快活林 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 俘虜兵
    馬永貞 (1972) ... 青蓮閣老闆
    吉祥賭坊 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 店主
    水滸傳 (1972)    
    大軍閥 (1972) ... 小蘭芳父
    霹靂拳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    一樂也 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 村民
    叛逆 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    憤怒青年 (1973) ... 沈昌繼父
    江湖行 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 2) 宋仁
    大刀王五 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    天網 (1974)    
    成記茶樓 (1974) ... 鄒伯
    朱門怨 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    香港73 (1974) ... 電器公司職員
    聲色犬馬 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    古之色狼 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    神打 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    傾國傾城 (1975) ... 王商
    七面人 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    大老千 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    死囚 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    色香味 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977) ... 花鋒
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 天峰師侄
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    紅樓春夢 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 鶴筆翁
    清宮大刺殺 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 花會東家
    少林卅六房 (1978)    
    五毒 (1978) ... 水果小販
    倚天屠龍記 (1978) ... 鶴筆翁
    痳瘋怪拳 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    賣命小子 (1979) ... 布莊老闆
    孔雀王朝 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    教頭 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    圓月彎刀 (1979) ... 柳管家
    出籠馬騮 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    邪 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    請帖 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 王先生
    書劍恩仇錄 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    如來神掌 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    沖宵樓 (1982) ... 崔總管
    浣花洗劍 (1982)    
    武松 (1982)    
    幫規 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    日劫 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 客棧掌櫃
    少林傳人 (1983) ... 夏老爺
    魔殿屠龍 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 無敵門堂主
    走火炮 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    不夜天 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    小偷亞星 (1990)