Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
舒適
Shu Shi  ♂




 
Filmography (1939-1999)
 
  導演 (6 films)
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    西廂記 (1940)    
    秋之歌 (1943)    
    神鬼人 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    綠海天涯 (1979)    
  演員 (19 films)
    李三娘 (1939)    
    蘇三艷史 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 徐亦進
    博愛 (1942)    
    英雄美人 (1945)    
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 高志堅
    浮生六記 (1947)    
    春之夢 (1947) ... 丁其昌
    怨偶情深 (1948)    
    清宮秘史 (1948)    
    春風秋雨 (1949)    
    火鳳凰 (1951)    
    青春頌 (1953) ... 張韻聲
    銀海千秋 (1953)    
    雞毛信 (1954)    
    紅日 (1963)    
    上海 (1978)    
    千里尋夢 (1991)    
    四個廚師一圍菜 (1999)    
  編劇 (1 film)
    百寶圖 (1953)