Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊斯
Bolo Yeung Sze  ♂





 
Filmography (1970-1992)
 
  動作設計 (4 films)
    潮州拳王 (1974)    
    十大殺手 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
  製片 (1 film)
    白馬黑七 (1979)    
  導演 (2 films)
    文打 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
  演員 (91 films)
    遊俠兒 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    惡客 (1972)    
    群英會 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973) ... 布路
    黑人物 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    密令 (1974)    
    潮州拳王 (1974) ... 日本拳師
    小霸王 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    神拳飛龍 (1975)    
    水雲 (1975)    
    斬草除根 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    香港式離婚 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    十大殺手 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    蛇珠 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    達魔鐵指功 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    鶴拳 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    文打 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    黃金喋血 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    醉蛇小子 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    凶終 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    Little Master (1983)    
    魔 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    福星高照 (1985) ... 陳百萬
    打工皇帝 (1985)    
    歡場 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    血點 (1988)    
    血CALL機 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    最後一擊 (1989)    
    少林達摩 (1990)    
    血染紅塵 (1992)