Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊斯
Bolo Yeung Sze  ♂





 
Filmography (1970-1992)
 
  動作設計 (3 films)
    潮州拳王 (1974)    
    白馬黑七 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
  製片 (1 film)
    白馬黑七 (1977)    
  導演 (2 films)
    白馬黑七 (1977)    
    文打 (1979)    
  演員 (91 films)
    十三太保 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    群英會 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    猛漢 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973) ... 布路
    李小龍的生與死 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    盜兵符 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    密令 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    潮州拳王 (1974) ... 日本拳師
    蕩寇誌 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    水雲 (1975)    
    斬草除根 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    香港式離婚 (1976)    
    白馬黑七 (1977)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    大路強人 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    達魔鐵指功 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    黃金喋血 (1979)    
    文打 (1979)    
    截拳大蕩寇 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    十大殺手 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    神龍猛探 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    伙頭小子 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    凶終 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    (1983)    
    魔 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    歡場 (1985)    
    福星高照 (1985) ... 陳百萬
    打工皇帝 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    不夜天 (1987)    
    一妻兩夫 (1988)    
    血點 (1988)    
    最後一擊 (1989)    
    少林達摩 (1990)    
    血染紅塵 (1992)