Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林子僑
Eric Lam Chi-Kiu  ♂

 
Filmography (1999-2019)
 
  美術 (31 films)
    醫神 (1999)    
    愛情夢幻號 (1999)    
    黑獄斷腸歌II無期徒刑 (2000)    
    知法犯法 (2001)    
    禁室培慾3 (2002)    
    非常凶姐 (2002)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    情癲大聖 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    黑拳 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    戀愛初歌 (2006)    
    野·良犬 (2007)    
    色,戒 (2007)    
    青苔 (2008)    
    功夫之王 (2008)    
    愛得起 (2009)    
    短暫的生命 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    不再讓你孤單 (2011)    
    大上海 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    破風 (2015)    
    悟空傳 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    無雙 (2018)    
    廉政風雲 (2019)