Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Roger Thomas
Roger Thomas  ♂





 
Filmography (1989-1992)
 
  演員 (18 films)
    至尊無上 (1989)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    搏擊急先鋒 (1990)    
    搏擊戰士 (1990)    
    新半斤八兩 (1990)    
    龍虎震九州 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    四人新世界 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    龍的傳人 (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    子彈出租 (1991) ... Wilson先生
    女機械人 (1991)    
    逃學威龍2 (1992) ... 恐怖份子
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)