Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丹密茨
Dan Mintz  ♂





 
Filmography (1987-2011)
 
  監製 (1 film)
    杜拉拉 (2010)    
  總策劃 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  總監製 (1 film)
    夏日樂悠悠 (2011)    
  演員 (14 films)
    標錯參 (1987)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    鬼媾人 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    赤色大風暴 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    關人鬼事 (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
  出品人 (1 film)
    夏日樂悠悠 (2011)