Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丹密茨
Dan Mintz  ♂





 
Filmography (1987-2011)
 
  監製 (2 films)
    杜拉拉 (2010)    
    夏日樂悠悠 (2011)    
  演員 (14 films)
    標錯參 (1987)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    鬼媾人 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    越軌行動 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
  策劃 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  出品人 (1 film)
    夏日樂悠悠 (2011)