Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃正霖
Huang Cheng-Lin  ♂
Aliases:  八萬





 
Filmography (1982-1997)
 
  導演 (1 film)
    義不容辭 (1990)    
  演員 (69 films)
    神鵰英雄 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    少女集中營 (1983)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    黑玫瑰 (1983)    
    女太保 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    特工追兇 (1986)    
    忍者太保之還魂鏢 (1986)    
    好小子II (1986)    
    午夜激情 (1986)    
    轟天忍者 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    大頭仔 (1988)    
    賭命風塵女 (1989)    
    海口人 (1989)    
    流氓世家 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    地下風雲 (1989)    
    獵鷹 (1989)    
    龍虎雙霸天 (1989)    
    還鄉 (1989)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    玄女幽魂 (1990)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    義不容辭 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    霹靂寶座 (1992)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    火爆大圈仔 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    重案組 (1993)    
    風情萬種野玫瑰 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    春風少年兄 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    溫柔殺手 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    黑道追緝令 (1995)    
    十三號指令 (1996)    
    黑金 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    省港第一殺手 (1997)    
    頑皮故事 (1997)    
    金牌大探長 (1997)    
    職業情人 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
  編劇 (1 film)
    義不容辭 (1990)