Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁曼姿
Yuan Man-Tzu  ♀
Aliases:  袁曼枝





 
Filmography (1972-1978)
 
  演員 (27 films)
    小孩與狗 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    土匪 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    天網 (1974)    
    早熟 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    香港73 (1974) ... 學生會主席
    傾國傾城 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    色中餓鬼 (1975) ... 秋香
    中國超人 (1975)    
    賭王大騙局 (1976) ... 沙雲
    龍門秘指 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    子曰:食色性也 (1978)