Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄺山笑
Kwong Shan-Siu  ♂




 
Filmography (1935-1958)
 
  監製 (2 films)
    火燒石室 (1939)    
    豪門蕩婦 (1950)    
  演員 (121 films)
    野花香 (1935)    
    賣怪魚龜山起禍 (1936)    
    蘆花淚 (1936) ... 王敬賢
    神鞭俠 (1936)    
    山東響馬 (1936) ... 單雨雲
    人言可畏 (1936)    
    翻天覆地 (1936) ... 孫用
    鄉下佬尋仔 (1936) ... 鄉下仔
    風流小姐 (1936)    
    科學罪人 (1936)    
    女中丈夫 (1937)    
    七姊妹 (1937)    
    彈性姑娘 (斷腸花) (1937)    
    唐伯虎點秋香 (1937)    
    多情天使 (1937) ... 空軍大隊長
    女性之光 (1937)    
    花開富貴 (1937)    
    製造國民 (1937)    
    心魔 (1937)    
    天下為公 (1937)    
    前進曲 (1937)    
    邊防血淚 (1937)    
    民族女英雄 (1937)    
    夜明珠 (1937)    
    戀愛博士 (1937)    
    大戰之前夜 (1937) ... 小白臉
    珠江風月 (1937)    
    精忠報國 (1937)    
    金屋十二釵 (1937) ... 金北華
    荒村怪影 (1937)    
    神出鬼沒 (1937)    
    如此人間 (1937) ... 關心民
    好女十八嫁 (1938)    
    銷魂大姐 (1938)    
    閻瑞生 (1938) ... 朱嘉雅
    公敵 (1938)    
    柴米夫妻 (1938)    
    金葉菊 (1938)    
    理想未婚妻 (1938)    
    陳萬年再世姻緣 (1938) ... 陳萬年
    三千女明星 (1938) ... 金水哥
    豪華闊少 (1938) ... 周景豪
    正一孤寒種 (1938)    
    扭紋柴 (1938)    
    粉妝樓 (1938) ... 羅焜
    姊妹爭夫 (1938)    
    金屋十二釵續集 (1938) ... 金小鹿
    陳世美不認妻 (1938) ... 陳世美
    民族之光 (1938)    
    風流債 (1938)    
    八百壯士 (1938) ... 林俊
    莊子試妻 (1939)    
    桃花命 (1939)    
    女大思嫁 (1939) ... 油漆匠
    梅開二度 (1939) ... 梅良玉
    食人太太 (1939)    
    脂粉將軍 (1939)    
    大破白蓮教 (1939)    
    烈婦報夫仇:三司會審 (1939) ... 清華
    三氣宣王 (1939) ... 宣王
    方世玉二卷之胡惠乾打機房 (1939) ... 胡惠乾
    竹織鴨 (1939)    
    七姐嫁八仙 (1939)    
    珍珠淚 (1939)    
    女俠紅蝴蝶 (1939)    
    真假武則天 (1939)    
    鳳嬌投水 (1939) ... 李旦
    金絲蝴蝶 (1939) ... 李書雲
    背解紅羅 (1939) ... 漢宣王
    好女十八嫁續集 (1939)    
    人鬼奇緣 (1939)    
    正一多情種 (1939)    
    老婆奴 (1939)    
    玉梨魂 (1939) ... 何夢霞
    花木蘭 (1939)    
    女鬼洞房 (1939)    
    武潘安 (1939) ... 李廣
    續扭紋柴 (1939)    
    掃把精 (1939)    
    金葉菊續集 (1939)    
    棺材精 (1939)    
    火燒石室 (1939) ... 凌貴興
    斷鴻零雁記 (1939)    
    妲己 (1939) ... 伯邑考
    春情烈火 (1939)    
    殺人王 (1940)    
    打雀遇鬼 (1940)    
    雍正皇夜盜香妃 (1940) ... 雍正皇
    紅巾誤 (1940) ... 陳展廷
    並蒂蓮 (1940)    
    慈禧西太后 (1940) ... 咸豐帝
    慈雲走國 (1940)    
    薜剛大鬧花燈 (1940) ... 薜剛
    望夫山 (1940)    
    重振家聲 (1940)    
    乾隆下江南 (1940) ... 周日清
    斷腸花 (1941)    
    相思淚 (1946)    
    乾隆下江南 (1946)    
    還我河山 (1946)    
    烈女報夫仇 (1946)    
    仱星大集會 (1947)    
    乞兒皇帝 (1947)    
    情賊白菊花 (1947) ... 白菊花
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    二龍爭珠 (1948) ... 易不凡
    花香襯馬蹄 (1948)    
    顛鸞倒鳳 (1948) ... 鄺子清
    沙場諜影 (1948) ... 何信天
    七月落薇花 (1948) ... 江霞
    妖女復仇 (1948)    
    一日夫妻百日恩 (1948)    
    骨肉情深 (1949) ... 劉國英
    大破白蓮教 (1949)    
    冷落斷腸花 (1950) ... 白超文
    人海萬花筒 (1950)    
    烏龍將軍 (1950) ... 高日清
    銀海春光 (1951)    
    十月芥菜 (1952)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    海角紅樓 (1958) ... 上官六郎