Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任浩
Yam Ho  ♂





 
Filmography (1954-2008)
 
  製片 (1 film)
    同班同學 (1981)    
  副導演 (3 films)
    不再有春天 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    未了緣 (1976)    
  演員 (141 films)
    鄭成功 (1954) ... 清將
    秋峇 (1956)    
    薔薇處處開 (1956)    
    風兩桃花村 (1957) ... 酒客
    游龍戲鳳 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    借紅燈 (1958)    
    大馬戲團 (1958) ... 油漆工人野
    青春兒女 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    嬌娃 (1959) ... 隨從甲
    香車美人 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    鐵蹄下 (1960)    
    桃花淚 (1960) ... 賓客乙
    苦兒流浪記 (1960)    
    野姑娘 (1960) ... 阿福
    後門 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    南北和 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    夜半歌聲 (1962)    
    七仙女 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963) ... -
    第二春 (1963)    
    姊妹情仇 (1963) ... 男友乙
    血濺牡丹紅 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    女人!女人! (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    血手印 (1964)    
    金玉奴 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    金骷髏 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    金石情 (1968)    
    風塵客 (1968) ... 孫彪
    雁翎刀 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    太極門 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    殺氣嚴霜 (1969) ... 歐陽興旺
    聊齋誌異三集 (1969) ... 2) 龜公
    乘龍快婿 (1969) ... 伍昌
    黑豹 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    一劍情深 (1969) ... 生死雙魔
    龍吟虎嘯 (1969)    
    四武士 (1969) ... 雲中豹
    蓮花寨 (1969)    
    家有賢妻 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    恭喜發財 (1970) ... 陳老梅
    浮雲朵朵 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    異鄉客 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    鷹爪手 (1970) ... 店小二
    神龍奇俠 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    追擊 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    蛇王與閻王 (1972) ... 西門慶
    伏虎榜 (1972) ... 哭狼
    黃色殺手 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    不速之客 (1973)    
    大密探 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    不再有春天 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    未了緣 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    未了緣 (1976)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    湮報復 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    同班同學 (1981)    
    終身大事 (1981)    
    天下第一 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    奪寶計上計 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    賭鬼 (1992)    
    好心相愛 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    狗咬狗 (2006) ... 李寶誠
    蠍子 (2008)