Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙俊超
Chiu Jun-Chiu  ♂
Aliases:  黃俊超,  英俊超,  黑仔超





 
Filmography (1976-1993)
 
  演員 (26 films)
    老夫子 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    撈過界 (1978)    
    單程路 (1981)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    靈氣逼人 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    夜之女 (1986)    
    代客泊車 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    鐵血騎警 (1987) ... 四九仔
    赤膽情 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988) ... 擦鞋超/黑仔超
    義膽紅唇 (1988)    
    福星闖江湖 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    風雨同路 (1990)    
    馬路英雄 (1991)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993)    
  飛車特技 (3 films)
    龍的心 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)