Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
平凡
Ping Fan  ♂





 
Filmography (1946-1982)
 
  演員 (95 films)
    蘆花翻白燕子飛 (1946) ... 律師
    各有千秋 (1947) ... 男同學
    秋水伊人 (1947)    
    新天方夜譚 (1947) ... 德謨克國王子
    天網恢恢 (1947) ... 陳平
    滿城風雨 (1947) ... 錢友甲
    苦戀 (1947) ... 英然
    四美圖 (1948)    
    歌女之歌 (1948)    
    碧海紅顏 (1948)    
    鐵血男兒 (1948) ... 劉孝仁
    千鈞一髮 (1949) ... 朱子貴
    兒女英雄 (1949) ... 盧昆杰
    新關東大俠 (1949) ... 查士雄
    宏碧緣 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 周士英
    駝龍 (1949) ... 王二龍
    王氏四俠 (1950) ... 黃林
    說謊世界 (1950) ... 小李
    血海仇 (1951)    
    禁婚記 (1951) ... 王爾思
    狂風之夜 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    一家春 (1952)    
    百花齊放 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 阿狗
    方帽子 (1952) ... 何能才
    白日夢 (1953)    
    絕代佳人 (1953) ... 信陵君
    花花世界 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    兒女經 (1953) ... 張叔叔
    姊妹曲 (1954)    
    我是一個女人 (1955) ... 許奕軒
    少女的煩惱 (1955) ... 許之江
    閃電戀愛 (1955) ... 王大川
    鑽花竊賊 (1955) ... 賈鈞
    不要離開我 (1955) ... 郭樹聲
    視察專員 (1955)    
    紅顏劫 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 大少爺
    大富之家 (1956)    
    紅燈籠 (1957)    
    綠天鵝夜總會 (1958) ... 夏雄
    香噴噴小姐 (1958)    
    夫妻經 (1958) ... 唐士敏
    屍變 (1958)    
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 潘羅拔
    午夜琴聲 (1959) ... 何希陶
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    香閨春情 (1960) ... 秦波
    飛燕迎春 (1960)    
    新聞人物 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    華燈初上 (1961) ... 朱秋實
    雪地情仇 (1963) ... 爺爺
    樑上君子 (1963)    
    故園春夢 (1964) ... 姚國棟
    龍鳳呈祥 (1964)    
    五虎將 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    粉紅色的夢 (1965)    
    小忽雷 (1966)    
    胭脂魂 (1966)    
    連陞三級 (1966) ... 魏忠賢
    雲海玉弓緣 (1966) ... 孟神通
    春雷 (1967)    
    白領麗人 (1967) ... 羅占美
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 劉青林
    過路財神 (1968) ... 繁華董事長
    迎春花 (1968)    
    雙女情歌 (1968) ... 白安福
    玉女芳踪 (1969) ... 歐伯健
    迷人漩渦 (1969) ... 方老闆
    英雄後代 (1969) ... 李鋼隊長
    彝族之鹰 (1970) ... 老歌手
    映山紅 (1970) ... 花本強
    小當家 (1971)    
    俠骨丹心 (1971) ... 劉公公
    半生牛馬 (1972) ... 李鬼
    鐵樹開花 (1973)    
    萬戶千家 (1975)    
    紅纓刀 (1975) ... 柳貴
    一磅肉 (1976)    
    大風浪 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    鐵腳馬眼神仙肚 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980) ... 鐵飛龍
    飛鳳潛龍 (1981)    
    夜上海 (1982)