Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫嵐
Suen Lam  ♂





 
Filmography (1969-2003)
 
  演員 (90 films)
    燕娘 (1969) ... 金濤
    女俠賣人頭 (1970) ... 朱氏四兄弟
    江湖三女俠 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 郝六
    金印仇 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    六刺客 (1971) ... 吳國用
    來如風 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    鳳飛飛 (1971) ... 鳳忠
    合氣道 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    群英會 (1972)    
    無情街 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    一嬌二俏三更妙 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    除霸 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    猛虎下山 (1973) ... 賴皮狗
    過關斬將 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    大鄉里八面威風 (1974) ... 窮漢
    街知巷聞 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 劉辛丑
    小山東到香港 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    阿福撈世界 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    二世祖 (1975)    
    社女 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    賣身 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    浪子神劍 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
    三毛流浪記 (1980) ... 酒館老闆
    溫拿五虎 (1981)    
    變色的女人 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    帶槍過境 (1984)    
    賣妻 (1985)    
    中國邪術(符法奇兵鬥魔女) (1985)    
    X檔案之黑就是黑 (1999)    
    威龍保鏢 (1999)    
    情不容義 (2000)    
    駭客尖兵 (2003)    
    極端份子 (2003)