Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝玲玲
Tse Ling-Ling  ♀
Aliases:  謝正陸





 
Filmography (1965-1979)
 
  演員 (36 films)
    婉君表妹 (1965) ... 夏婉君(幼年)
    我女若蘭 (1966) ... 孟若蘭(幼年)
    尋夢園 (1967) ... 方思英
    春歸何處 (1967)    
    雙歸燕 (1967)    
    新娘與我 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    風流表哥俏表妹 (1970)    
    岳母大人 (1970) ... 三妹
    花花世界 (1972)    
    夢醒不了情 (1972)    
    窗外 (1973)    
    愛情集中營 (1974)    
    金鏢小飛俠 (1974)    
    樀星 (1975)    
    大災難 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    包青天 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    閃電五騎士 (1976)    
    你笑我叫他跳 (1977)    
    笑笑小酒渦 (1978)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978) ... 裴欣桐
    霧茫茫 (1978) ... 李秋雲
    家有十二個媳婦 (1978)    
    勝利者 (1979)    
    忘憂草 (1979)    
    真假姻緣 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    白狐 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979) ... 陶碧槐
    春之晨 (1979)    
    春風春雨絲絲情 (1979)    
    梨花劫 (1979)    
    摘星 (1979) ... 黃文琪