Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
安志杰
Andy On Chi-Kit  ♂
Aliases:  安志傑





 
Filmography (2002-2019)
 
  演員 (44 films)
    黑俠 II (2002) ... 黑俠/326Kan Fung
    少年阿虎 (2003) ... 坦克(Tank Wong)
    奇逢敵手 (2003) ... Alex
    新警察故事 (2004) ... Tin Tin
    七年很癢 (2004) ... 威爾
    小白龍情海翻波 (2004) ... 二王子/天養
    猛龍 (2005) ... 白若雪臥底目標
    魔鬼天使 (2006) ... 羅杰
    情意拳拳 (2006) ... Jason
    黑社會以和為貴 (2006) ... 鄭志力
    愛上屍新娘 (2006)    
    黑拳 (2006) ... 威龍
    男兒本色 (2007) ... 天養義
    神探 (2007) ... 何家安
    親愛的 (2008) ... 程緯
    內衣少女 (2008) ... Eugene
    三國志見龍卸甲 (2008) ... 鄧芝
    滅門 (2010) ... 駱小牛
    諜海風雲 (2010)    
    蘇乞兒 (2010) ... 袁烈
    月滿軒尼詩 (2010) ... 黃海旭
    撕票風雲 (2010) ... 高達
    畫壁 (2011) ... 武士
    關雲長 (2011) ... 孔秀
    鴻門宴 (2011) ... 韓信
    赤裸戰士 (2012) ... 王志勇
    逆戰 (2012) ... 王尚恩
    寒戰 (2012) ... 石米高
    激戰 (2013) ... 李子天
    鐵血嬌娃 (2013)    
    特殊身份 (2013) ... 羅志偉(Sunny)
    中國好新郎 (2014)    
    惡戰 (2014)    
    魔警 (2014)    
    露水紅顏 (2014)    
    救火英雄 (2014) ... 葉志輝
    屍城 (2014) ... 安迪
    白幽靈傳奇之絕命逃亡 (2015)    
    封神傳奇 (2016)    
    天亮之前 (2016)    
    功夫聯盟 (2018)    
    犯罪現場 (2019)    
    生死鬼蜮 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)