Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅銳
Alexander Lo Rei  ♂
Aliases:  上官龍,  上官隆,  羅長安





 
Filmography (1979-1999)
 
  動作設計 (22 films)
    武儈 (1984)    
    鬼符身 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    靈幻童子 (1986)    
    殭屍訓練營 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    霹靂警花 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    戰龍 (1989)    
    魔幻紫水晶 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    醉俠行 (1991)    
    男兒無罪 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    21紅色名單 (1994)    
    新大小不良 (1994)    
    新報仇 (1994)    
    精武英雄2: 鐵保鏢 (1996)    
    連環殺人檔案 (1996)    
    十三號指令 (1996)    
    俠盜正傳 (1997)    
  副導演 (5 films)
    九月初九之重見天日 (1991)    
    男兒無罪 (1992)    
    千人斬 (1993)    
    新大小不良 (1994)    
    21紅色名單 (1994)    
  導演 (6 films)
    連環殺人檔案 (1996)    
    十三號指令 (1996)    
    非法入境 (1997)    
    激情邊緣 (1998)    
    極道英雄 (1998)    
    縱橫鬼門關 (1999)    
  演員 (48 films)
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1980) ... 辛格爾
    魔鬼剋星 (1980)    
    少林童子功 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    鬼面忍者 (1982)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    少林與忍者 (1983)    
    武儈 (1984)    
    忍無可忍 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    忍武者 (1986)    
    全力反彈 (1987)    
    忍者兵團 (1987)    
    赤腳天使 (1987)    
    關渡風雲 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    殭屍訓練營 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    打通關 (1990)    
    魔幻紫水晶 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    醉俠行 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    黑幫戰將 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    劍霸天下 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    性愛交叉點 (1992)    
    親恩國仇 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    新報仇 (1994)    
    21紅色名單 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    新大小不良 (1994)    
    新桃色交易 (1995)    
    俠盜正傳 (1997)    
    非法入境 (1997)    
    激情邊緣 (1998)    
    縱橫鬼門關 (1999)    
    Shaolin Dolemite (1999)    
  策劃 (1 film)
    縱橫鬼門關 (1999)    
  編劇 (2 films)
    十三號指令 (1996)    
    激情邊緣 (1998)