Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
巨龍
Dragon Lee  ♂
Aliases:  거룡,  文巨龍,  문경석





 
Filmography (1977-1986)
 
  演員 (21 films)
    最後精武門 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    五大弟子 (1978)    
    雜家高手 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    武林十八女傑 (1979)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    高手過招 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    勇立忍者 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    狂龍血戰忍者 (1982)    
    雷拳 (1983)    
    少林沙彌 (1983)    
    忍者毒玫瑰 (1986)