Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
安雅
Anya  ♀
Aliases:  吳安雅





 
Filmography (2000-2014)
 
  演員 (23 films)
    BadBoy特攻 (2000) ... DJ
    勝者為王 (2000) ... 草刈菜菜子
    走投有路 (2001)    
    險角 (2001)    
    2002 (2001) ... 火鬼
    知法犯法 (2001) ... 阿芝
    赤裸特工 (2002) ... Katherine (Katt)
    Fing頭一族 (2002)    
    殭屍大時代 (2002)    
    行運超人 (2003) ... Polyester
    妙探神威 (2004) ... 蕙玲
    PTU女警之偶然陷阱 (2005) ... 鬼妹
    陰宅凶靈 (2005)    
    狼 (2005)    
    單身部落 (2007) ... 駱小姐
    信箱 (2007)    
    黎明行動 (2008)    
    成都,我愛你 (2009)    
    奪命心跳 (2011)    
    我知女人心 (2011) ... 董總的太太
    孤島驚魂 (2011) ... 陳亮
    恐怖旅館 (2012)    
    一生一世 (2014)