Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍冠武
Mark Long Kuan-Wu  ♂
Aliases:  龍冠伍,  劉青發,  劉清發,  龍冠武





 
Filmography (1972-1992)
 
  動作設計 (1 film)
    十三癲和尚 (1980)    
  導演 (2 films)
    開膛手 (1988)    
    鬼女郎子 (1992)    
  演員 (54 films)
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    廣東好漢 (1974)    
    大風波 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    武林客棧 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    神腿 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    武當二十八奇 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    冬梅 (1980) ... 林德明
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    溜溜夜校生 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    鬼符身 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    Devil Dynamite (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    騙王之王 (1988)    
    開膛手 (1988)    
    流氓世家 (1989)    
    倩女雲雨情 (1989)    
    角頭兄弟 (1989)    
    企業流氓 (1989)    
    戰龍 (1989)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    龍虎雙霸天 (1989)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    鬼女郎子 (1992)    
    男兒無罪 (1992)