Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍世家
Jack Lung Sai-Ga  ♂
Aliases:  汪強,  王強





 
Filmography (1972-1998)
 
  動作設計 (5 films)
    十大掌門闖少林 (1977)    
    一劍刺向太陽 (1979)    
    新月傳奇 (1980)    
    桃花傳奇 (1980)    
    忍無可忍 (1984)    
  演員 (64 films)
    一身是膽 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    擂台 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    七怒漢 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    豪客 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    剋星 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    大佬 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    避孕大全 (1975)    
    中原鏢局 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 何鴻發兄
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1978)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    一劍刺向太陽 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    旅 (1979)    
    武當二十八奇 (1980)    
    新月傳奇 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    桃花傳奇 (1980) ... 胡鐵花
    玉劍留香 (1983)    
    鬼符身 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    忍無可忍 (1984)    
    大家發財 (1986)    
    靈幻童子 (1986)    
    殭屍訓練營 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    人鬼狐新傳 (1989)    
    立體奇兵 (1989)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    鬼女郎子 (1992)    
    摧花神龍教 (1993)    
    風中傳說之正義使者 (1998)