Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧天吾
Koo Tin-Ng

 
Filmography (1947-1968)
 
  監製 (1 film)
    左崧傳 (1956)    
  演員 (24 films)
    牛精良大鬧香港 (1947) ... 梁湘
    孫悟空大戰豬八戒 (1948)    
    雙人頭賣武 (1948)    
    五鼠鬧東京(下集大結局) (1948)    
    富貴浮雲 (1948) ... 黃狗
    五鼠鬧東京(上集) (1948)    
    江南八大劍俠 (1950)    
    少林七俠五探峨嵋山(下集大結局) (1950) ... 白泰官
    少林七俠五探峨嵋山(上集) (1950) ... 白泰官
    紅俠 (1951)    
    方世玉肉搏洪熙官 (1952)    
    兩個歌王 (1952) ... 唐靜軒
    鐵馬騮別傳(大結局) (1955)    
    八俠英雄傳 (1955)    
    鐵馬騮別傳(續集) (1955)    
    鐵馬騮 (1955)    
    黃飛鴻七鬥火麒麟 (1956) ... 石龍
    左崧傳 (1956)    
    黃飛鴻觀音山雪恨 (1956) ... 陳虎
    白鶴英雄傳 (1956)    
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956) ... 李七
    妹仔王掛帥平西 (1959)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    李後主 (1968) ... 朱令贇
  策劃 (1 film)
    兩個歌王 (1952)