Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳丹鳳(1)
Ng Dan-Fung (1)  ♀


 
Filmography (1947-1960)
 
  監製 (4 films)
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    女少爺 (1952)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    長相憶 (1955)    
  演員 (16 films)
    豪門春色 (1947)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    十二美人樓 (1948) ... 玉琴
    十艷戀檀郎 (1948)    
    白楊紅淚 (1950)    
    妻多夫賤 (1950)    
    人海八大仙 (1951)    
    銀海春光 (1951) ... -
    女少爺 (1952)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    患難夫妻 (1954)    
    斷腸紅 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    艷陽長照牡丹紅 (1955) ... 桂艷裳
    雪姑七友 (1955)    
    招財進寶 (1960)    
  執行監製 (2 films)
    觀音兵 (1952)    
    傻仔洞房 (1952)