Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳丹鳳(1)
Ng Dan-Fung (1)  ♀


 
Filmography (1947-1960)
 
  監製 (4 films)
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    女少爺 (1952)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    長相憶 (1955)    
  演員 (16 films)
    豪門春色 (1947)    
    十二美人樓 (1948) ... 玉琴
    十艷戀檀郎 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    妻多夫賤 (1950)    
    白楊紅淚 (1950)    
    銀海春光 (1951)    
    人海八大仙 (1951)    
    女少爺 (1952)    
    患難夫妻 (1954)    
    斷腸紅 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    雪姑七友 (1955)    
    艷陽長照牡丹紅 (1955) ... 桂艷裳
    招財進寶 (1960)    
  執行監製 (2 films)
    觀音兵 (1952)    
    傻仔洞房 (1952)