Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王力宏
Wang Lee-Hom  ♂





 
Filmography (2000-2016)
 
  故事 (1 film)
    戀愛通告 (2010)    
  導演 (1 film)
    戀愛通告 (2010)    
  演員 (11 films)
    雷霆戰警 (2000) ... 張力
    煙飛煙滅 (2000)    
    拳神 (2001) ... 山之光
    色,戒 (2007) ... 鄺裕民
    大兵小將 (2009) ... 衛國將軍
    戀愛通告 (2010) ... 杜明漢
    建黨偉業 (2011) ... 羅家倫
    非常幸運 (2013) ... 嚴大衛(David)
    龍在哪裡? (2015) ... [國語配音員]
    危情生命線 (2016)    
    無問西東 (2016)    
  編劇 (1 film)
    戀愛通告 (2010)    
  出品人 (1 film)
    戀愛通告 (2010)