Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
聞江龍
Wen Chiang-Long  ♂
Aliases:  聞濤





 
Filmography (1968-1981)
 
  演員 (57 films)
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    不要恨我 (1969)    
    奪命閻羅 (1970)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    龍虎空手道 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    誓言 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    打破地獄門 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    閃電騎士 (1975)    
    追憶 (1976)    
    火星人 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    閃電五騎士 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    搏命 (1977)    
    白玉京 (1977) ... 公孙静
    南北雙俠 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    孤獨名劍 (1980)    
    月夜斬 (1980)    
    職業兇手 (1981)