Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何仲芳
Ho Chung-Fong  ♀



 
Filmography (1947-1956)
 
  演員 (47 films)
    何處是儂家 (1947)    
    三月杜鵑魂 (1947)    
    淚灑相思地 (1947)    
    冤枉相思 (1947) ... 雲母
    情賊白菊花 (1947) ... 呂慕真
    胡不歸(下卷) (1947) ... 萍生母
    狂風雨後花 (1947)    
    沙三少與銀姐 (1947)    
    歡喜冤家 (1947)    
    黑俠歸來 (1948)    
    再生緣 (1948)    
    雙飛蝴蝶夢 (1948)    
    情淚種情花 (1948)    
    蕩婦魂歸 (1948)    
    十三妹大鬧能仁寺 (1948)    
    蝴蝶夫人 (1948) ... 蝴蝶母
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    辣手碎情花 (1949)    
    六月飛霜 (1949)    
    陳夢吉與荒唐鏡 (1949)    
    鳳入龍樓 (1949) ... 楊太太
    血滴子(上集) (1949) ... 金媽
    井底冤魂 (1950)    
    逼上梁山 (1950)    
    古寺殭屍 (1950)    
    罪惡鎖鍊(下集) (1950)    
    俠盜黑海棠 (1950)    
    野花香 (1950)    
    窮風流 (1950)    
    錦繡年華(下集) (1951) ... 白校長
    人海狂潮 (1951)    
    錦繡年華(上集) (1951) ... 白校長
    紅菱血(下集) (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951) ... 小芬母
    紅菱血(上集) (1951)    
    女少爺 (1952)    
    兩個歌王 (1952) ... 周母
    春 (1953) ... 沈氏
    家 (1953)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    杜鵑魂 (1954) ... 二奶奶
    長相憶 (1955)    
    鴛鴦譜 (1955)    
    碧玉簪 (1956)    
    碧海浮屍 (1956) ... 姑媽