Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪性中
Hung Sing-Chung  ♂
Aliases:  홍성중





 
Filmography (1969-1978)
 
  演員 (27 films)
    盲劒鳳舞 (1969)    
    刀光劍影盲女劍 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    六刺客 (1971) ... 鄧和
    血酒天牢 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    落葉飛刀 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 唐進雄
    天下第一拳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    黑夜怪客 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    黑髮 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 張玉堂
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    密命客 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    破戒 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    五大弟子 (1978)