Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張景坡
Chang Ching-Po  ♂
Aliases:  張弘





 
Filmography (1969-1990)
 
  製片 (2 films)
    艷窟神探 (1975)    
    浪子一招 (1978)    
  副導演 (17 films)
    千面魔女 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    來如風 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    快活林 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    密宗聖手 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    貂女 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    人嚇鬼 (1984)    
    龍的心 (1985)    
  導演 (1 film)
    鐵掌連環拳 (1974)    
  演員 (32 films)
    女俠賣人頭 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    六刺客 (1971) ... 田耀宗
    女殺手 (1971)    
    來如風 (1971)    
    群英會 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    猛漢 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 賈炳
    艷窟神探 (1975)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    貂女 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    錢作怪 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    敗家仔 (1981) ... 戲班班主
    人嚇人 (1982)    
    波牛 (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984) ... 得警司呂SIR
    人嚇鬼 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    中華戰士 (1987)    
    鬼猛腳 (1988)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)