Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張景坡
Chang Ching-Po  ♂
Aliases:  張弘





 
Filmography (1969-1990)
 
  製片 (2 films)
    艷窟神探 (1975)    
    浪子一招 (1978)    
  副導演 (17 films)
    千面魔女 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    來如風 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    快活林 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    密宗聖手 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    貂女 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    人嚇鬼 (1984)    
    龍的心 (1985)    
  導演 (1 film)
    鐵掌連環拳 (1974)    
  演員 (31 films)
    女俠賣人頭 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    來如風 (1971)    
    六刺客 (1971) ... 田耀宗
    女殺手 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    群英會 (1972)    
    猛漢 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 賈炳
    艷窟神探 (1975)    
    密宗聖手 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    浪子一招 (1978)    
    貂女 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    甩牙老虎 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    敗家仔 (1981) ... 戲班班主
    人嚇人 (1982)    
    波牛 (1983)    
    人嚇鬼 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984) ... 得警司呂SIR
    夏日福星 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    中華戰士 (1987)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)