Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金琪珠
Kim Ki-Ju  ♂
Aliases:  김기주,  金基柱





 
Filmography (1967-1996)
 
  演員 (68 films)
    馬賊 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    太監 (1968)    
    盲劒鳳舞 (1969)    
    蛇女 (1969)    
    刀光劍影盲女劍 (1969)    
    血染風雷莊 (1970)    
    千年狐 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    戰北國 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    惡客 (1972)    
    雙拳道 (1973) ... 刁買辦
    跆拳震九州 (1973)    
    賣命 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 馬龍
    我要持到底 (1974)    
    放浪的英雄 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    強人的墳墓 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    大逃出 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    雪中梅 (1976)    
    王龍 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    少林門 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    刺紋 (1976)    
    首弟子 (1976)    
    破戒 (1977)    
    最後精武門 (1977)    
    大敵手 (1977)    
    鬼門的两个左脚手 (1977)    
    武俠門 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    五大弟子 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    梅花螳螂 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    武林十八女傑 (1979)    
    一笑一拳 (1980)    
    腹拳 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    龍虎的四寸号 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    八代醉拳 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    猛龍突擊 (1982)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    少林寺물장수 (1982)    
    攝氏32度 (1996)