Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬金谷
Ma Chin-Ku  ♂
Aliases:  小高山,  林杰威,  林進豐





 
Filmography (1972-1993)
 
  動作設計 (10 films)
    賊賊賊 (1974)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    衝破功夫城 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    海女 (1979)    
    最長的一夜 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    勇者無懼 (1988)    
    第二死罪 (1989)    
    戰龍計劃 (1989)    
  助理指導 (1 film)
    綻親陎 (1987)    
  演員 (119 films)
    女獨臂刀 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    大盜 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    豪客 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    天龍地虎 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    鬼使神差 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    死囚 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    霎眼功夫 (1977)    
    判決 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    俠大兒乞 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    女少林寺 (1979)    
    旅 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    海女 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    絕代英雄 (1980) ... 花無常
    大殘拳 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    七武士 (1982)    
    人肉戰車 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    少林與太極 (1983)    
    追鬼七雄 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    中國法術 (1983)    
    北少林南跆拳 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    好小子 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    綻親陎 (1987)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    野蠻谷處女 (1987)    
    全力反彈 (1987)    
    靈芝異形 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    胭脂殺手 (1990)    
    奪命女霸天 (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    唐朝姦妃 (1993)