Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倫家駿
Lun Ga-Chun
Aliases:  忻正一





 
Filmography (1976-1981)
 
  演員 (24 films)
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 丞相府家丁
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 張亞東
    螳螂 (1978) ... 小胖
    殺絕 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    風水奇譚 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    教頭 (1979)    
    奇招 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    鬼咁過癮 (1979) ... 為食鬼
    第三類打鬥 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    流氓千王 (1981)