Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
亞歷山大格蘭
Alexander  ♂
Aliases:  亞歷山大,  亞歷山大格蘭





 
Filmography (1972-2001)
 
  演員 (21 films)
    精武門 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    猛龍過江 (1972)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    八國聯軍 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    被迫 (1977) ... 高手
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 占士邦
    快拳怪招 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    奇招 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    神威三猛龍 (1980)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    鄭成功 (2001) ... 描難實叮