Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王釧如
Barbara Wang Chuan-Ru  ♀
Aliases:  王剛如





 
Filmography (1973-1980)
 
  演員 (36 films)
    浪 (1973)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    豪門怨男 (1975)    
    落葉飄飄 (1976)    
    殘燈幽零三更天 (1976)    
    蝴蝶谷 (1976)    
    鬼嫁 (1976)    
    月牙兒 (1976)    
    咖啡,義酒,檸檬汁 (1976)    
    子夜歌 (1977)    
    又是風起時 (1977)    
    幽谷夜變 (1977)    
    滿山花開一片情 (1977)    
    女生追男生 (1977)    
    舊鎖 (1977)    
    荒園草夢 (1977)    
    殘月陰風吹古樓 (1977)    
    殘燈幽魂三更天 (1977)    
    血夜花 (1978)    
    天涯未歸人 (1978)    
    新安平追想曲 (1978)    
    太空式的愛情 (1978)    
    好女十八變 (1978)    
    夜變 (1979)    
    古厝夜語 (1979)    
    夜晚空樓 (1979)    
    樓上樓下 (1979)    
    女兒心 (1980)    
    愛的小草 (1980)    
    風雨人家 (1980)    
    不如歸去 (1980)    
    家變 (1980)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    討厭鬼 (1980)    
    天下父母心 (1980)    
    女鬼孽情 (1980)    
 
 
Biography