Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江玲(1)
Kong Ling (1)  ♀
Aliases:  姜秀琳





 
Filmography (1970-1994)
 
  演員 (30 films)
    龍虎鬥 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    埋伏 (1971)    
    群英會 (1972)    
    黑店 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    快活林 (1972)    
    風流韻事 (1973) ... 曾大嫂
    北地胭脂 (1973) ... 大金鳳
    叛逆 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    天網 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974) ... 孟玉樓
    少年與少婦 (1974)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    大老千 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    血芙蓉 (1978)    
    風生水起 (1983)    
    性事奇趣錄之閹夫 (1994)