Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳文超(1)
Ng Man-Chiu
 
Filmography (1927-1970)
 
  導演 (29 films)
    年年明月夜 (1936)    
    隱身女俠 (1940)    
    玫瑰飄零 (1941)    
    學府風光 (1942)    
    盤絲洞 (1947)    
    雙槍女俠 (1948)    
    紅粉盜 (1948)    
    霧夜血案 (1949)    
    夜鶯曲 (1949)    
    七劍十三俠(第六集) (1950)    
    七劍十三俠(第五集) (1950)    
    寶劍明珠 (1951)    
    江湖姊妹花 (1951)    
    白俠白旋風 (1951)    
    新母性 (1952)    
    月夜痴魂 (1952)    
    媽媽不要走 (1952)    
    兩面人 (1953)    
    慈母淚 (1958)    
    純情淚 (1959)    
    二度梅 (上集) (1961)    
    二度梅 (下集) (1961)    
    觀音出世 (1962)    
    濟公活佛 (1963)    
    隱身女間諜王 (1964)    
    江漢風雲 (1966)    
    真假濟公 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    王老虎搶親 (1970)    
  演員 (7 films)
    盤絲洞 (1927)    
    盤絲洞 (1947)    
    濟公傳 (1954)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    西遊記 (1956) ... 孫悟空
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    一段情 (1962)    
  編劇 (2 films)
    夜鶯曲 (1949)    
    寶劍明珠 (1951)