Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳文超(1)
Ng Man-Chiu
 
Filmography (1927-1970)
 
  導演 (25 films)
    學府風光 (1942)    
    盤絲洞 (1947)    
    紅粉盜 (1948)    
    雙槍女俠 (1948)    
    夜鶯曲 (1949)    
    七劍十三俠(第六集) (1950)    
    七劍十三俠(第五集) (1950)    
    江湖姊妹花 (1951)    
    白俠白旋風 (1951)    
    寶劍明珠 (1951)    
    新母性 (1952)    
    月夜痴魂 (1952)    
    媽媽不要走 (1952)    
    兩面人 (1953)    
    慈母淚 (1958)    
    純情淚 (1959)    
    二度梅 (下集) (1961)    
    二度梅 (上集) (1961)    
    觀音出世 (1962)    
    濟公活佛 (1963)    
    隱身女間諜王 (1964)    
    江漢風雲 (1966)    
    濟公活佛 (1969)    
    真假濟公 (1969)    
    王老虎搶親 (1970)    
  演員 (7 films)
    盤絲洞 (1927)    
    盤絲洞 (1947)    
    濟公傳 (1954)    
    西遊記 (1956) ... 孫悟空
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    一段情 (1962)    
  編劇 (2 films)
    夜鶯曲 (1949)    
    寶劍明珠 (1951)