Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹年龍(2)
Tsao Nien-Lung
 
Filmography (1943-1981)
 
  美術 (69 films)
    秋海棠(上集) (1943)    
    血染孤城 (1948)    
    國魂 (1948)    
    紅粉盜 (1948)    
    清宮秘史 (1948)    
    神秘女俠 (1949)    
    春雷 (1949)    
    火葬 (1949)    
    翠翠 (1953)    
    長巷 (1956)    
    半下流社會 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    笑聲淚影 (1958)    
    眼兒媚 (1958)    
    雙喜臨門 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    漁光戀 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    華燈初上 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    武則天 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    狀元及第 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    西施 (1965)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    窗裡窗外 (1967)    
    大瘋俠 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    北極風情畫 (1969)    
    王者神劍 (1969)    
    楊子江風雲 (1969)    
    情人的眼淚 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    黑白道 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    硬碰硬 (1972)    
    牛家大院 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    燕飛翔 (1974)    
    避孕大全 (1975)    
    包青天 (1976)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    上海灘大爺 (1981)    
    河南嵩山少林寺 (1981)