Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊柳(1)
Yeung Lau
 
Filmography (1941-1955)
 
  故事 (1 film)
    豪門春色 (1947)    
  演員 (21 films)
    英烈傳 (1941)    
    秋 (1942)    
    不如歸 (1943)    
    鳳還巢 (1944)    
    麴海情濤 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    大飯店 (1945)    
    盤絲洞 (1947)    
    黑夜盜 (1948)    
    紅粉盜 (1948) ... 趙九妻
    江湖奇俠 (1948)    
    千里送京娘 (1948)    
    鍍金小姐 (1950)    
    摩登女性 (1951) ... 張淑英
    白衣紅淚 (1953)    
    秋海棠 (1953)    
    碧雲天 (1953) ... 錢母
    風華絕代 (1953)    
    兩面人 (1953) ... 張夫人
    重逢 (1954)    
    人犬恩仇 (1955)    
  策劃 (4 films)
    豪門春色 (1947)    
    十艷戀檀郎 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    十二美人樓 (1948)