Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王龍(2)
Mike Wong Lung  ♂
Aliases:  김성용





 
Filmography (1980-1987)
 
  動作設計 (4 films)
    武林師父代行 (1982)    
    乞食通師 (1982)    
    少和省葬儀師 (1983)    
    廚房長 (1983)    
  演員 (15 films)
    腹拳 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    少林十大女傑 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    乞食通師 (1982)    
    武林師父代行 (1982)    
    少和省葬儀師 (1983)    
    廚房長 (1983)    
    女傑青 (1983)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    武儈 (1984)    
    魔劍夜刀 (1985)    
    魔幻狂迷 (1987)